Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Informatie Forza PSV 11-03-2011

Informatie Forza PSV 11-03-2011

11 mrt 2011

Het is deze week op en top feest in Forza PSV. Natuurlijk blikken we terug op de knotsgekke wedstrijd tegen Excelsior en hebben we het met de spelers van PSV over ‘de muur’ uit Glasgow. Daarnaast dook Forza PSV onder in het carnaval tijdens de uitreiking van D’n Opkikker. Ieder jaar reikt de sociëteit D’n Opkikker een prijs uit aan een speler die in de eerste helft van het seizoen zwaar geblesseerd is geraakt. Deze keer ging D’n Opkikker naar Jonathan Reis. Hij revalideert op dit moment in Brazilië van een zware knieblessure en daarom nam teamgenoot Ramos de prijs namens hem in ontvangst.

Ook is er aandacht voor het WK ‘Kratje van een Latje’. Over twee maanden wordt dat ‘Wereldkampioenschap’ voor amateurs gehouden in het Philips stadion en de spelers van PSV gaven deze week alvast het goede voorbeeld.

Julia uit Hoogeveen is deze week het PSV Model dat zich voorstelt in Forza PSV. Ze heeft al 17 jaar een seizoenskaart van PSV en reist dus iedere twee weken bijna 400 kilometer om haar club aan te moedigen. Stemmen op de PSV Modellen kan nog tot het einde van het seizoen op www.omroepbrabant.nl/psvmodel. Dat en nog veel meer deze week in Forza PSV. Iedere vrijdag vanaf 18:00 uur op Omroep Brabant TV.

Laatst bijgewerkt : 11 mrt 2011 - 14:52