Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Informatie Forza PSV 25-03-2011

Informatie Forza PSV 25-03-2011

25 mrt 2011 - Bron: Forza PSV - Door: Chris

In Forza PSV deze week een uitgebreid gesprek met Erik ten Hag. De assistent van Fred Rutten praat over de cruciale fase van de competitie waar PSV nu aangekomen is en over zijn toekomst. Want de kans is groot dat hij volgend seizoen transformeert van ‘Boer’ naar ‘Superboer’. Natuurlijk staan we ook even stil bij de terugkeer van Jonathan Reis op de Herdgang en we laten PSV-icoon Ruud van Nistelrooij aan het woord over zijn toekomstplannen. Keert hij ooit nog terug naar PSV?

Wel eens een ‘Broodje Bouma’ of een ‘Pasta Marcelo’ gegeten? Kijk voor het recept naar Forza PSV, want beide spelers gingen speciaal voor jou de keuken in om hun specialiteit klaar te maken.

PSV Model Jelle stelt zich deze week aan je voor. Ze heeft een grote liefde voor PSV en staat zelf ook iedere zondag onder de lat bij haar club ASV ’33 uit Aarle Rixtel. Op dit moment staat ze nog bovenaan in onze ranglijst maar ze voelt de hete adem van Miriam in haar nek. Volop spanning dus in de PSV Modellenwedstrijd. Blijf stemmen op http://www.omroepbrabant.nl/psvmodel

Dat en meer in Forza PSV. Iedere week vanaf 18:00 uur op Omroep Brabant TV.

Laatst bijgewerkt : 25 mrt 2011 - 9:57