Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Kaarten PSV Supportersfeest nu verkrijgbaar!

Kaarten PSV Supportersfeest nu verkrijgbaar!

9 apr 2011 - Door: DvG

Op zaterdag 9 april 2011, de eerste dag waarop de kaarten van het PSV Supportersfeest verkrijgbaar waren, zijn er al veel kaarten afgehaald. Zowel de gratis kaarten voor leden van de Supportersvereniging PSV als de introducékaarten vonden gretig aftrek!

Morgen, zondag 10 april, kun je voorafgaande en na de wedstrijd tussen PSV en sc Heerenveen nog steeds kaarten afhalen. Zowel voor introducés (zij betalen tot 23 april slechts €10, -) als voor leden (deze kaarten zijn gratis) zijn er nog kaarten beschikbaar.

Wil je er zeker van zijn dat je er op 13 mei 2011 bij kunt zijn op het veld van PSV? Kom dan snel je kaartje halen, want op = op!

Kaartjes voor leden van de Supportersvereniging PSV zijn gratis, introducés (onder begeleiding van een lid) betalen tot 23 april slechts €10, -. Na 23 april kunnen overige PSV fans (onder vertoon van een clubcard) kaartjes afhalen voor €12,50 per stuk. Al deze kaarten zijn verkrijgbaar in de Supporterswinkel PSV (ingang 11 Philips Stadion).

Ben je nog geen lid van de Supportersvereniging PSV? Maak dan gebruik van de unieke kans! Word nu alvast lid voor het komende seizoen en krijg gratis toegang tot het PSV Supportersfeest! Deze aanbieding geldt alleen als je je aanmeldt als lid in de Supporterswinkel PSV (en niet online).
Lees hier alles over het PSV Supportersfeest op 13 mei aanstaande...

Laatst bijgewerkt : 9 apr 2011 - 21:10