Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Informatie Laatste Forza PSV

Informatie Laatste Forza PSV

20 mei 2011 - Bron: Omroep Brabant - Door: Chris

Een derde plaats in de competitie en kwartfinale Europa League. Dat is de schrale oogst van het seizoen 2010-2011 voor PSV. Het betekent dat de club volgend seizoen de miljoenen van de Champions League misloopt en het financieel en mogelijk ook sportief zwaar gaat krijgen. Ondanks de roep van veel supporters om afscheid te nemen van de trainer heeft PSV besloten dat Fred Rutten toch mag blijven. Over dat besluit, het afgelopen seizoen en hoe het nu verder moet met PSV hoor je algemeen directeur Tiny Sanders en technisch manager Marcel Brands deze week in Forza PSV. Daarnaast komen natuurlijk ook Fred Rutten en de Supportersverenigingen aan het woord.

Er was dus weinig reden voor een feestje in Eindhoven. Toch sloten de leden van de Supportersvereniging PSV het seizoen gezellig af in het Philips Stadion. In Forza PSV zie je een verslag van het jaarlijkse Supportersfeest.

Met het einde van het seizoen komt er ook een einde aan de PSV Modellenwedstrijd. Deze week zie je in Forza PSV wie het gelukkige model is dat de meeste stemmen kreeg en dus een plaats krijgt op de voetbalkalender van voetbalmodel.nl

Dat en meer in de laatste Forza PSV van dit seizoen! Komende vrijdag vanaf 18:00 uur op Omroep Brabant TV.

Laatst bijgewerkt : 20 mei 2011 - 14:41