Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Petje af voor PSV en de Gemeente Eindhoven!

Petje af voor PSV en de Gemeente Eindhoven!

25 mei 2011 - Door: DvG

De Supportersvereniging heeft met instemming kennis genomen van de overeenkomsten tussen PSV, de gemeente Eindhoven en Philips.

Inhoudelijk heeft de vereniging reeds via een ingezonden brief van de voorzitter in het Eindhovens Dagblad eerder haar standpunten duidelijk gemaakt.

Wij hebben begrepen dat de zakelijke overeenkomst met de gemeente Eindhoven geen enkele beperking voor de begroting van de stad is. Andere bestedingen door de gemeente lijden dan ook geheel niet onder deze overeenkomst. Hiermee lijken de meeste bezwaren, zoals wij die via diverse media horen en lezen, ongegrond. Het is in onze ogen een constructieve en creatieve oplossing voor de trots van onze regio. Vele Eindhovenaren en anderen worden hiermee gehoord en krijgen een steun in de rug, zonder dat dit ten koste gaat van andere bewoners van de stad. Chapeau!

Ook de extra ondersteuning van Philips juichen we toe. Deze regio bewijst hiermee wederom dat in goede samenwerking, zonder extra kosten, grote spelers in Brainport elkaar kunnen versterken.

Daar waar mogelijk gaat de Supportersvereniging PSV de club en gemeente Eindhoven ondersteunen met maatschappelijke en sociale projecten in de stad.

Door deze financiŽle herstructurering en de organisatorische reorganisatie binnen de club zelf is weer een fundament gelegd om onze club de komende jaren weer te krijgen waar het hoort. In de top van het Nederlandse en Europese voetbal. De stad en ook Philips en een aantal, nog anonieme, betrokkenen heeft haar betrokkenheid met PSV in daden omgezet. Het is nu aan de technisch directeur en staf om deze positieve lijn door te zetten naar de selectie. Op het gebied van kwaliteit, betrokkenheid, inzet en daarmee uiteindelijk resultaat.

De Twaalfde Man wordt hiermee nog meer aangespoord haar steun voor de club op alle mogelijke manieren invulling te geven! We blijven ook de kritische geluiden van de achterban overbrengen en volgen de ontwikkelingen nauwgezet. Maar altijd met als doel onze club te versterken. De PSV supporters blijven ons uitgangspunt. Ook in mindere tijden zijn het zij die de club zullen blijven steunen.

Laatst bijgewerkt : 1 jun 2011 - 7:30