Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > PSV legt deal met gemeente nog eens uit

PSV legt deal met gemeente nog eens uit

en al ruim 5000 handtekeningen verzameld!

4 jun 2011 - Door: DvG

PSV heeft op haar website de feiten van de deal met de gemeente nog eens op een rijtje gezet.

Met deze extra uitleg hoopt PSV de feiten van de zakelijke overeenkomst nog eens extra onder de aandacht te brengen.

Jij als fan kunt ook nog veel doen!
De Supportersvereniging PSV is een petitie gestart waarin de Gemeenteraad wordt opgeroepen mee te werken aan de deal. De eerste 2 dagen van deze petitie zijn al ruim 5000 steunbetuigingen ontvangen.

Daarnaast zijn veel fans al op de meest originele manieren handtekeningen aan het verzamelen. Zo zijn er fans die de petitie in kantines hebben gehouden of het terras genietende van het lekker weer. Ook jij kunt daarbij behulpzaam zijn. De petitie is ook te downloaden print hem uit en deel hem met andere PSV fans waar je ze ook tegenkomt! Lever de ingevulde petities dan wel uiterlijk 13 juni aanstaande in bij de Supportersvereniging PSV!

Kom naar de forumavond
Op maandag 6 juni aanstaande houdt de Supportersvereniging PSV een forumavond met als thema Zorgen over de toekomst van PSV. In het forum zal de PSV directie een toelichting geven op de toekomstplannen. Iinmiddels hebben ook een aantal Eindhovense politici, waaronder de fractieleider van het CDA Eindhoven, al toegezegd om op de avond aanwezig te zijn. Er zal trouwens ook veel (landelijke) pers aanwezig zijn.
Ook op de forumavond hopen wij op een grote opkomst. We kunnen dan de directie laten zien dat wij hen steunen en aan de gemeenteraad van Eindhoven dat wij vinden dat ze de deal serieus moeten nemen.

Uiteraard kun je op de forumavond zelf de petitie ondertekenen.

Laatst bijgewerkt : 4 jun 2011 - 13:08