Supportersvereniging PSV
Home > Nieuws > Al bijna 6000 handtekeningen verzameld
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Al bijna 6000 handtekeningen verzameld

Petitie een succes!

5 jun 2011 - Door: DvG

In nog geen 4 dagen tijd hebben al bijna 6000 personen de petitie "Gemeenteraad: kies voor de stad Eindhoven n voor PSV" getekend. De komende dagen zullen wij de campagne verder gaan uitbreiden. Dit willen wij samen met de PSV fans gaan doen.

Er bereiken ons al veel berichten dat veel PSV fans op eigen initiatief handtekeningen aan het verzamelen zijn. Bovendien is het al mogelijk om op diverse plaatsen in en rond het Philips Stadion persoonlijk je handtekening te komen zetten. En van die plaatsen is de Supporterswinkel PSV (ingang 11 Philips Stadion), bijna elke klant in die winkel zette zonder problemen zijn of haar handtekening op de petitie.

Twitter
Op twitter, facebook en hyves voeren ook veel PSV fans al actie om zoveel mogelijk steunbetuigingen te verzamelen. Zo wordt de hashtag forumavond over de toekomst van PSV. Ook tijdens de forumavond is het mogelijk om je handtekening te zetten.
Bovendien zijn een aantal vertegenwoordigers uit de Eindhovense gemeenteraad ook aanwezig op deze avond.

Door je handtekening te zetten, maar ook door massaal aanwezig te zijn op de forumavond kun jij je steun laten zien voor PSV! Kom dus met zijn allen!


Help mee!
Uiteraard willen we nog meer steunverklaringen! Jij kunt ons daarbij helpen. Om te beginnen met een mail sturen naar al je PSV vrienden en familie en ze op te roepen te tekenen. Maar ook kun je de petitie uitprinten en zelf handtekeningen gaan verzamelen. De verzamelde handtekeningen kun je inleveren bij de Supporterswinkel PSV (doe dit wel uiterlijk 14 juni!) en op de forumavond.

Steun PSV!
Laten we met zijn allen er aan werken om de gemeenteraad van Eindhoven te overtuigen dat de zakelijke overeenkomst goed is voor de stad n voor PSV! Als een echte fan achter PSV!

De komende dagen zullen wij werken aan de uitbreiding van de actie en verdere mogelijkheden om PSV te steunen. Houd hiervoor onze website in de gaten!

Iedereen bedankt voor jullie steun en hulp!

Teken nu de petitie!

Laatst bijgewerkt : 5 jun 2011 - 12:50