Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Succesvolle forumavond
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Succesvolle forumavond

7 jun 2011 - Door: DvG

In een bomvol PSV Supportershome heeft de directie van PSV gisterenavond de leden van de Supportersvereniging te woord gestaan over de toekomstplannen van PSV. Wij kunnen spreken van een zeer succesvolle avond waar, naast de PSV fans, ook diverse politieke partijen uit Eindhoven aanwezig waren en veel pers aanwezig was.

De avond begon met een presentatie van Tiny Sanders over de financiële situatie bij PSV en het plan om deze te verbeteren. In een helder en duidelijk verhaal vertelde hij dat PSV de inkomsten en uitgaven meer in verhouding wilde gaan brengen. "Het zal niet meer zo zijn dat er meer geld uitgegeven wordt dan dat er binnenkomt", aldus Tiny Sanders.

Vanuit het publiek werd er een reactie gevraagd aan de Eindhovense politiek. CDA fractievoorzitter Maarten Houben nam de uitdaging aan en verklaarde dat het CDA niet zozeer tegen het plan is, maar dat het CDA een zorgvuldige afweging wilde maken. "Het is een dik dossier en wij willen weten of het goed is voor de stad", was zijn verklaring waarom het CDA een second opinion wilde. Ook gaf hij aan dat het "theoretisch" mogelijk was dat het CDA tegen zou zijn als er nog punten uit het plan naar voren kwamen die nog niet bekend waren.

Na de pauze stond technisch manager Marcel Brands stil bij de sportieve toekomst van PSV. Uit het publiek kwamen er veel vragen over de mogelijke aankopen. Brands gaf aan dat er gezocht werd naar versterkingen in de aanval, het middenveld en de keepers. Uiteraard waren er ook veel vragen over de positie van Fred Rutten. Zowel Sanders als Brands gaven aan dat zij voldoende vertrouwen hadden in de trainer.

Al met al kunnen wij spreken van een zéér succesvolle forumavond in een met PSV fans uitpuilend Supportershome. Aan het begin van het nieuwe seizoen willen wij weer een avond gaan organiseren. Wij hopen dat Fred Rutten dan ook aanwezig zal zijn.

Aan het einde van de avond ondertekenden Tiny Sanders en Marcel Brands de petitie die de Supportersvereniging PSV is opgestart om de Eindhovense gemeenteraad te overtuigen.

Laatst bijgewerkt : 7 jun 2011 - 8:03