Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Informatie AZ – PSV (07-08-2011)

Informatie AZ – PSV (07-08-2011)

20 jul 2011 - Door: RB

Competitie:
Eredivisie

Datum en aanvang:
Zondag 7 augustus 2011, 12.30 uur

Verkoop:
De verkoop start woensdag 20 juli om 10.00 uur en eindigt vrijdag 5 augustus om 14.00 uur. De verkoop voor de busreis stopt eerder als de laatste bus is volgeboekt.

Verkoopvoorwaarden:
Voor deze wedstrijd zijn zowel kaarten verkrijgbaar voor een autocombi als een buscombi. Er zijn in totaal 750 zitplaatsen beschikbaar. Het bezoekersvak bestaat uit 2 delen, 1 vak van 450 plaatsen en 1 vak van 300 plaatsen. PSV dient uiterlijk 25 juli kenbaar te maken of men met meer dan 450 supporters wenst af te reizen en dus beide vakken afneemt.

Let op: voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen. Klik hier voor meer informatie over de PSV Uitkaart.

Online bestellen:
De verkoop vindt plaats via www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de eigen PSV Club Card bij de hand te hebben (de Club Card dient op eigen naam te staan). Het is daarnaast mogelijk om kaarten voor andere PSV Club Cardhouders te boeken indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV Club Card. Bij boeking dient ook het mobiel telefoonnummer te worden geregistreerd, als dit nog niet gedaan is. Bij een groepsboeking geldt dit ook voor de andere personen. Indien zij dus nog niet zelf het mobiele telefoonnummer hebben geregistreerd, dient dit alsnog bij het boeken te gebeuren.

Prijzen:
Autocombi € 29,00
Buscombi PSV Supporters Club Cardhouders € 28,00
Buscombi PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 38,00

Opmerkingen autocombi:
Het omwisselbiljet dient op de wedstrijddag te worden omgewisseld op parkeerplaats 'Twaalfmaat' (Texaco benzinestation) aan de A9 afslag tussen 8 en 9. Het omwisselen vindt plaats tussen 11.15 uur en 11.45 uur.
Men ontvangt een verplichte route naar een afgeschermd deel bij het stadion waar men de auto kan parkeren. Men dient zich hier aan te houden (afwijking van de route kan resulteren in een stadionverbod!)

Opmerkingen buscombi:
De bussen vertrekken om 09.00 uur van het parkeerterrein P2 aan de oostzijde van het Philips Stadion.

Er zijn alternatieve opstappunten in Hedel (Parkeerterrein “de Lucht", tussen afslag 17 en 18 van de A2) en Vianen (Parkeerterrein restaurant van der Valk, afslag 11 van de A2). Indien je hiervan gebruik wilt maken, dan kun je dit bij het boeken vermelden.

Er rijdt voor deze wedstrijd geen Randstadbus.

Voor meer informatie over de busreis en opstappunten kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via (040) 257 47 82.


Let op:
Alle boekingen zin definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.
De enige uitzondering geldt voor wedstrijdorganisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Laatst bijgewerkt : 20 jul 2011 - 15:07