Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Vanavond in Forza PSV

Vanavond in Forza PSV

12 aug 2011 - Bron: Forza PSV - Door: ST

Er werd reikhalzend naar uitgekeken, maar PSV zal zich meer hebben voorgesteld van de start van het nieuwe Eredivisieseizoen. Dankzij een 3-1 overwinning hield AZ de punten in Alkmaar en na afloop was er kritiek op het vertoonde spel en de getoonde inzet. En dus is PSV er alles aan gelegen om in de eerste thuiswedstrijd van zaterdag, de Brabantse derby tegen RKC, revanche te nemen.

We blikken terug op de wedstrijd tegen AZ en kijken uitgebreid vooruit naar het duel met de promovendus uit Waalwijk. Niet alleen met het PSV-kamp, maar ook met Jeroen Zoet. De doelman is dit jaar uitgeleend aan RKC en zal zich tegen PSV van zijn beste kant willen laten zien. PSV TV zocht hem op.

Verder aandacht voor de dadendrang van PSV A1 tijdens de Otten Cup en de laatste transferperikelen in de Week van PSV. Daarnaast zie je een bijdrage van het jaarlijkse G-voetbaltoernooi in Barendrecht, waar voetballers met een lichamelijke of verstandelijke beperking onder het oog van landelijk bekende coaches en scheidsrechters de dag van hun leven beleefden.

Tot slot geven we het podium aan de aanvaller waar veel PSV-fans met heimwee aan terugdenken: Ruud van Nistelrooij. Hij koos uiteindelijk niet voor een rentree in Eindhoven, maar een avontuur bij Malaga. Hij kiest deze week in elk geval wél zijn beste PSV-elftal ooit.

Dat en meer, vrijdag vanaf 18.00 uur bij Forza PSV, het programma van Omroep Brabant dat in samenwerking met PSV en PSV TV wordt gemaakt.

Laatst bijgewerkt : 12 aug 2011 - 14:17