Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > PSV: herstel het vertrouwen van de fans!

PSV: herstel het vertrouwen van de fans!

19 aug 2011 - Door: DvG

Onder PSV fans wordt het steeds onrustiger . De prestaties van het team blijven aanzienlijk achter bij het (terechte) verwachtingspatroon van de PSV fans. PSV is het aan zijn stand verplicht om met overtuiging en inzet het voetbalveld te betreden. De tegenstander moet bij wijze van spreken vr de start van de wedstrijd al met 1-0 achterstaan.

Dat is het PSV wat de fans mogen verwachten! Maar dat is ook het PSV wat de fans op dit moment nog veel te weinig zien. Het geduld van de fans raakt op, er zal iets moeten gebeuren om het vertrouwen van de PSV fans te herstellen. Wij roepen PSV dan ook op om op korte termijn de fans duidelijk te maken welke maatregelen genomen worden of al genomen zijn, om de club en het team de uitstraling terug te geven die verwacht mag worden in de voetbalhoofdstad van Nederland.

Wij zijn er van overtuigd dat dan alle PSV fans als een echte 12e man weer achter het team gaan staan! Want trotse fans die hun club onvoorwaardelijk steunen, dat is iets ook iets wat bij de club van de voetbalhoofdstad Eindhoven hoort! We roepen de fans dan ook op onvoorwaardelijk onze club te blijven steunen!

Laatst bijgewerkt : 19 aug 2011 - 18:01