Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Informatie kaartverkoop KNVB Beker VVSB - PSV

Informatie kaartverkoop KNVB Beker VVSB - PSV

7 sep 2011

VVSB – PSV (21-09-2011)

Competitie:
KNVB Beker

Datum en aanvang:
Woensdag 21 september 2011, 17.00 uur

Verkoop:
De verkoop start zaterdag 10 september om 09.00 uur en eindigt dinsdag 20 september om 14.00 uur.

Verkoopvoorwaarden:
Voor deze wedstrijd zijn alle kaarten beschikbaar voor eigen vervoer. Er wordt door de Supportersvereniging PSV geen busreis georganiseerd. Per PSV (Seizoen/Supporters) Club Card kan je één toegangskaart kopen. Je hoeft voor deze wedstrijd niet in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart.

Online bestellen:
De verkoop vindt plaats via www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de PSV Club Card bij de hand te hebben. Het is daarnaast mogelijk om kaarten voor andere PSV Club Cardhouders te boeken indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV Club Card. Bij boeking dient ook het mobiel telefoonnummer te worden geregistreerd, als dit nog niet gedaan is. Bij een groepsboeking geldt dit ook voor de andere personen. Indien zij dus nog niet zelf het mobiele telefoonnummer hebben geregistreerd, dient dit alsnog bij het boeken te gebeuren.

Prijzen:
Kaarten eigen vervoer € 19,00

Opmerkingen eigen vervoer:
Het omwisselbiljet dient op de wedstrijddag te worden omgewisseld bij VVSB in Noordwijkerhout. Dit kan bij het kassa loket bij de ingang van het stadion. Bij het omwisselen dient men het omwisselbiljet in te leveren de bij de aankoop gebruikte Club Card te tonen.

Let op:
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.
De enige uitzondering geldt voor wedstrijdorganisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Laatst bijgewerkt : 7 sep 2011 - 12:38