Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Verkoopinformatie Vitesse - PSV

Verkoopinformatie Vitesse - PSV

15 sep 2011

Vitesse – PSV (23-10-2011)

Competitie:
Eredivisie

Datum en aanvang:
Zondag 23 oktober 2011, 16.30 uur

Verkoop:
De verkoop start zaterdag 17 september om 9.00 uur en eindigt vrijdag 21 oktober om 14.00 uur. De verkoop voor de busreis stopt eerder als de laatste bus is volgeboekt.

Verkoopvoorwaarden:
Voor deze wedstrijd zijn zowel kaarten verkrijgbaar voor eigen vervoer als een buscombi.

Let op: voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen. Klik hier voor meer informatie over de PSV Uitkaart..

Online bestellen:
De verkoop vindt plaats via www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de eigen PSV Club Card bij de hand te hebben (de Club Card dient op eigen naam te staan). Het is daarnaast mogelijk om kaarten voor andere PSV Club Cardhouders te boeken indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV Club Card. Bij boeking dient ook het mobiel telefoonnummer te worden geregistreerd, als dit nog niet gedaan is. Bij een groepsboeking geldt dit ook voor de andere personen. Indien zij dus nog niet zelf het mobiele telefoonnummer hebben geregistreerd, dient dit alsnog bij het boeken te gebeuren.

Prijzen:
Eigen vervoer € 21,00
Buscombi PSV Supporters Club Cardhouders € 23,20
Buscombi PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 33,20

Opmerkingen Gelredome:
Op de tribunes en promenades van het Gelredome geldt een rookverbod. Tevens geldt rondom het stadion een alcoholverbod.

Opmerkingen eigen vervoer:
Bij de ingang van het bezoekersvak wordt het omwisselbiljet omgeruild tegen de toegangskaart.

Voor PSV supporters wordt een apart parkeerterrein gereserveerd in de directe nabijheid van het bezoekersvak. Parkeerkaarten voor dit parkeerterrein bedragen € 10,00 per stuk en dienen ter plekke contant te worden voldaan. Indien men van deze parkeergelegenheid gebruik wenst te maken, dan dient men een mail te sturen naar kaartverkoop@psv.nl. Men ontvangt dan per mail een voucher met routebeschrijving naar dit gereserveerde deel van het Gelredome parkeerterrein.

Opmerkingen buscombi:
De bussen vertrekken om 14.00 uur van het parkeerterrein P2 aan de oostzijde van het Philips Stadion.

Er is een alternatief opstappunt in Oss (Ventweg bij de Mc Donalds, afslag 52 van de A59). Indien je hiervan gebruik wilt maken, dan kun je dit bij het boeken vermelden.

Er rijdt voor deze wedstrijd geen Randstadbus.

Voor meer informatie over de busreis en opstappunten kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via (040) 257 47 82.

Rolstoelkaarten:
Er zijn voor deze wedstrijd een beperkt aantal rolstoelkaarten beschikbaar. Indien supporters hiervan gebruik wensen te maken, dan kan men contact opnemen met PSV kaartverkoop, via (040) 2 505 505 of kaartverkoop@psv.nl

Let op:
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.
De enige uitzondering geldt voor wedstrijdorganisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Laatst bijgewerkt : 15 sep 2011 - 16:19