Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Vandaag in Forza PSV

Vandaag in Forza PSV

4 nov 2011 - Bron: Forza PSV

Twee gelijkspelen. Een rode kaart. FinanciŽle cijfers. Europees overwinteren. Er speelde weer heel wat deze week bij PSV. In Forza PSV zie je het allemaal voorbij komen in de ĎWeek van PSVí.

Maar PSV kan niet te lang terugkijken, want komende zondag staat het competitieduel tegen Heracles Almelo alweer op de agenda. Samen met Fred Rutten kijkt Forza PSV vooruit op deze wedstrijd, waarin mogelijk de nieuwe spits van PSV zijn eerste speelminuten zal krijgen. Jan Vennegoor of Hesselink stond eerder van 2001 tot 2006 al onder contract in Eindhoven en maakte deze week dus officieel zijn rentree bij PSV. Ook hij komt aan het woord in Forza PSV.

De leden van familie van Kemenade zijn al 35 jaar de cultuurbewakers van PSV op De Herdgang. Lief en leed deelden ze met spelers en andere werknemers van PSV. Reden genoeg om hen eens te vragen wie nu de elf beste spelers zijn in de geschiedenis van PSV. In ĎDe Elf vaní deze week vader Harrie en zoon Paul van Kemenade.

Teambuilding. Iedere trainer kan beamen hoe belangrijk dat is voor een sportploeg. Daarom gingen ook de spelers van PSV er een dagje samen op uit. Hoe ze dat deden zie je in Forza PSV. Iedere vrijdag vanaf 18:00 uur op Omroep Brabant TV.

Laatst bijgewerkt : 4 nov 2011 - 15:24