Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Forza PSV staat stil bij trieste nieuws over Rob van den Akker

Forza PSV staat stil bij trieste nieuws over Rob van den Akker

18 nov 2011 - Bron: Forza PSV

Voetbalvrouwen, spelersvrouwen of Wags. Hoe je ze ook wilt noemen, ze zorgen voor de glamour in het voetbal. Toch is het niet allemaal pracht pracht en praal. Dat beweert althans Leyla Sinouh, de vrouw van PSV- doelman Khalid Sinouh. In haar glossy Fabulous Football Magazine probeert ze de goede en de slechte kanten te belichten van het bestaan als voetbalvrouw. Forza PSV zocht haar op tijdens haar werkzaamheden en sprak en passant ook nog even met haar man.

Afgelopen weekend kwam het trieste nieuws over Rob van den Akker. De voorzitter van de PSV Supportersvereniging overleed na een lange strijd tegen kanker. Samen met Etienne van Herp (manager Supportersvereniging PSV), Ger van Os (oud-voorzitter Supportersvereniging PSV) en Frits Bovers (voorzitter PSV Fans United) staat Forza PSV stil bij zijn overlijden.

Na een interlandweek krijgt de competitie voor PSV een vervolg met een uitwedstrijd tegen De Graafschap. In Forza PSV blikken we uitgebreid vooruit op die wedstrijd. In ‘De Elf van’ deze week deze week Theo Lucius en hoor je het laatste nieuws over PSV in de Week van PSV. Dat en meer deze week in een nieuwe uitzending van Forza PSV. Iedere vrijdag vanaf 18:00 uur op Omroep Brabant TV.

Laatst bijgewerkt : 18 nov 2011 - 11:41