Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > PSV Quiz: Ben jij de ultieme PSV kenner?

PSV Quiz: Ben jij de ultieme PSV kenner?

8 jan 2012

Heb jij je al aangemeld voor de Grote PSV Quiz?Ben jij de ultieme PSV kenner? Wij dagen je uit!

Na het grote succes in 2011 gaat De Supportersvereniging PSV weer op zoek naar de ultieme PSV kenner!

Wie gaf de assist op de 2-0 van Phillip Cocu in de halve finale van de Champions League tegen AC Milaan? Welke Braziliaan scoorde vaker voor PSV, Romario of Ronaldo? Welke club schakelde PSV uit in de kwartfinale van de Europa cup III in het seizoen 1977/1978? Denk jij het antwoord op al deze vragen te weten? Schrijf je dan in voor de Grote PSV Quiz en bewijs dat jij de ultieme PSV kenner bent.

De Supportersvereniging PSV gaat op 10 februari 2012 weer op zoek naar de allergrootste PSV kenner. De fantastische quizavond vindt uiteraard plaats in het PSV Supportershome en zal aanvangen vanaf 20.00 uur. Voor de grootse kenners zijn er weer verschillende mooie prijzen beschikbaar!

Quizmaster van de avond is: BjŲrn van der Doelen

Eťn van de te winnen prijzen is in ieder geval een plaats in FreoFC. Dat team speelt aan het einde van dit seizoen een wedstrijd tegen Legendary PSV in het Philips Stadion (meer informatie op www.freofc.nl). Daarnaast zullen er nog meer fantastische prijzen beschikbaar zijn van o.a. Philips, Oad en de Supporterswinkel PSV. Maar een jaar lang jezelf de ultieme PSV kenner noemen is natuurlijk de mooiste prijs die je kunt winnen!

Inschrijven voor de quizavond, kan op de avond zelf aan de deur, maar vol = vol. Wil je zeker zijn van deelname? Schrijf je dan nu alvast in via activiteiten@supver-psv.nl. Dit onder vermelding van je lidmaatschapsnummer en je adresgegevens.

Heb jij je al aangemeld voor de Grote PSV Quiz?

Heb jij je al aangemeld voor de Grote PSV Quiz?

Heb jij je al aangemeld voor de Grote PSV Quiz?

Heb jij je al aangemeld voor de Grote PSV Quiz?

Heb jij je al aangemeld voor de Grote PSV Quiz?

Laatst bijgewerkt : 8 feb 2012 - 8:41