Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Verkoopinformatie Heracles Almelo-PSV

Verkoopinformatie Heracles Almelo-PSV

20 jan 2012 - Door: AR

Heracles Almelo – PSV (05-02-2012)

Competitie:
Eredivisie

Datum en aanvang:
Zondag 5 februari 2012, 14.30 uur

Verkoop:
De verkoop start zaterdag 21 januari om 09.00 uur en eindigt vrijdag 3 februari om 14.00 uur. De verkoop voor de busreis stopt mogelijk eerder als kort voor het sluiten van de verkoop een complete bus is volgeboekt.

Verkoopvoorwaarden:
Voor deze wedstrijd zijn zowel kaarten verkrijgbaar voor een autocombi als een buscombi.

Let op: voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen. Klik hier voor meer informatie over de PSV Uitkaart.

Er zijn in totaal 500 kaarten beschikbaar voor PSV supporters waarvan 210 stuks voor de autocombi. In verband met de verwachte grote belangstelling voor deze uitwedstrijd en de beperkte hoeveelheid kaarten voor de autocombi, komt er voor deze wedstrijd een voorrangsverkoop voor supporters met een PSV Uitkaart die in het verleden vaker uitwedstrijden hebben bezocht. Het aantal wedstrijden wat is bezocht, kan men zelf nakijken in www.psvuitwedstrijd.nl door “geschiedenis" te selecteren.

Voor houders van een PSV Uitkaart die sinds 1 juli 2010 in totaal 10 of meer Eredivisie uitwedstrijden hebben bezocht, start de verkoop op zaterdag 21 januari om 09.00 uur. Dit zijn in totaal ongeveer 260 personen.

Voor houders van een PSV Uitkaart die sinds 1 juli 2010 in totaal 7 of meer Eredivisie uitwedstrijden hebben bezocht, start de verkoop op zaterdag 21 januari om 10.00 uur. Dit zijn in totaal ongeveer 480 personen.

Voor houders van een PSV Uitkaart die sinds 1 juli 2010 minder dan 7 Eredivisie uitwedstrijden hebben bezocht, start de verkoop op zaterdag 21 januari om 11.00 uur.

Online bestellen:
De verkoop vindt plaats via www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de eigen PSV Club Card bij de hand te hebben (de Club Card dient op eigen naam te staan). Het is daarnaast mogelijk om kaarten voor andere PSV Club Cardhouders te boeken indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV Club Card. Bij boeking dient ook het mobiel telefoonnummer te worden geregistreerd, als dit nog niet gedaan is. Bij een groepsboeking geldt dit ook voor de andere personen. Indien zij dus nog niet zelf het mobiele telefoonnummer hebben geregistreerd, dient dit alsnog bij het boeken te gebeuren.

Prijzen:
Autocombi € 24,00
Buscombi PSV Supporters Club Cardhouders € 25,00
Buscombi PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 35,00

Opmerkingen autocombi:
Het omwisselbiljet dient op de wedstrijddag te worden omgewisseld. Dit kan dit seizoen bij de ingang van het bezoekersvak. Men dient verplicht met de auto naar Almelo te reizen, en de auto te parkeren bij het bezoekersvak (route: via A35 afrit 30, via H.R. Holstlaan, via Weezenbeeksingel, volg borden Parkeren bezoekers). De ingang is geopend vanaf 13.30 uur. Het is voor supporters van PSV niet toegestaan om vooraf de binnenstad van Almelo te bezoeken.

Opmerkingen buscombi:
De bussen vertrekken om 11.00 uur van het parkeerterrein P2 aan de oostzijde van het Philips Stadion.

Er zijn alternatieve opstappunten in opstappunten in Oss (Parkeerterrein Mc Donalds, afslag 52 van de A59), Arnhem (Parkeerterrein “de Waterberg", afslag 26 van de A50), en Holten (Parkeerplaats “Bolder" tussen afslag 26 en 27 van de A1). Indien je hiervan gebruik wilt maken, dan kun je dit bij het boeken vermelden.

Er rijdt voor deze wedstrijd geen Randstadbus.

Voor meer informatie over de busreis en opstappunten kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via (040) 257 47 82.

Supporters die gezamenlijk in dezelfde bus willen reizen dienen hiervoor bij het boeken gebruik te maken van een groepsboeking en niet ieder afzonderlijk te boeken. Bij een groepsboeking zit alle personen automatisch in dezelfde bus. Bij afzonderlijke boekingen bestaat de kans dat supporters in aparte bussen zitten. Het is niet mogelijk om dit na het boeken nog te laten corrigeren.

Rolstoelkaarten:
Er zijn voor deze wedstrijd een beperkt aantal rolstoelkaarten beschikbaar. Indien supporters hiervan gebruik wensen te maken, dan kan men contact opnemen met PSV kaartverkoop, via (040) 2 505 505 of kaartverkoop@psv.nl

Let op:
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.
De enige uitzondering geldt voor wedstrijdorganisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Laatst bijgewerkt : 20 jan 2012 - 14:00