Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Niet alle trainingen meer openbaar

Niet alle trainingen meer openbaar

25 jul 2012

PSV heeft vandaag via haar website bekend gemaakt dat niet alle trainingen van PSV meer openbaar zijn. Alleen op maandag, vrijdag en zondag zijn de trainingen van het eerste elftal nog toegankelijk voor de PSV fans.

Wij waren al eerder op de hoogte gesteld van een mogelijk voornemen. Al toen hebben wij bij PSV eventuele beslissingen over de beslotenheid van trainingen jammer te vinden. Nu de beslissing definitief is blijven wij teleurgesteld.

Wij hebben een aantal jaren geleden de lijn ingezet om PSV dichter bij de fans te brengen (en omgekeerd). Besloten trainingen helpen hier niet bij.

PSV is een warme club, waarbij het Herdgang gevoel een belangrijke rol speelt. In dit gevoel is de band tussen fans en PSV ons insziens ook heel belangrijk.

Natuurlijk begrijpen wij dat, ook voor PSV fans, het behalen van successen belangrijk is. Dat hierdoor soms trainingen besloten moeten zijn is voor ons geen probleem. Maar het structureel besloten houden van een gedeelte van de trainingen is wat ons betreft niet nodig.

Wij zullen het overleg met PSV voortzetten om te zoeken naar betere alternatieven, waarbij het belang van de PSV fans ťn PSV niet uit het oog verloren wordt.

Laatst bijgewerkt : 25 jul 2012 - 22:34