Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Ga mee met de bus naar Stockholm!

Ga mee met de bus naar Stockholm!

21 okt 2012

PSV speelt op 8 november aanstaande een uitwedstrijd in de Europa League tegen AIK Solna. Voor de busreis naar Stockholm zijn nog steeds plaatsen beschikbaar. Je kunt je dus nog steeds aanmelden!

Korting voor Leden Supportersvereniging PSV en ONS PSV XL op busreis naar Stockholm.
Op donderdag 8 november speelt PSV de uitwedstrijd in de UEFA Europa League tegen AIK Solna. Bij voldoende interesse organiseert de Supportersvereniging PSV een busreis naar Stockholm. Naast leden van de Supportersvereniging PSV ontvangen deze keer ook leden van ONS PSV XL een interessante korting bij het boeken van deze busreis. Reis jij mee?

Korting voor ONS PSV XL op busreis
Normaliter ontvangen alleen leden van de Supportersvereniging PSV korting op de busreizen bij uitwedstrijden, maar deze keer biedt de Supportersvereniging PSV ook XL-leden van ONS PSV om tegen een gereduceerd tarief richting Stockholm te reizen. Zij betalen net als leden van de Supportersvereniging PSV € 135,- voor de busreis, niet-leden betalen € 160,-. Deze prijs is exclusief het entreebewijs voor de wedstrijd.

Het reisschema
Op woensdag 7 november om 13.00 uur vertrekt de bus bij het Philips Stadion. De verwachte aankomsttijd is op donderdag 8 november om 9.00 uur in Stockholm. Ongeveer 45 minuten na afloop van de wedstrijd vertrekt de bus weer richting Eindhoven. De verwachte aankomsttijd is vrijdag 9 november om 18.00 uur.

Laatst bijgewerkt : 22 okt 2012 - 15:37