Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Billenknijpen

Blog van Harrie: Billenknijpen

28 okt 2012 - Door: Harrie Timmermans

Het lijkt er op dat Rene van der Gijp de pik heeft op Marcel Brands. Anders kan ik niet verklaren waarom hij zo uitpakte vorige week in het programma Voetbal International. Hij liet een fragment zien waarbij Marcel in beeld kwam tijdens de wedstrijd tegen Willem II. Hij werd zonder dat hij er erg in had in beeld genomen door de camera terwijl hij staand de wedstrijd volgde vanaf de derde verdieping van de hoofdtribune.

Een beeld waar je volgens mij alleen uit af kon leiden dat hij geconcentreerd de wedstrijd volgde. Van der Gijp maakte er vervolgens een heel verhaal omheen en had het er over dat Brands met "samen geknepen billetjes" naar zijn club kijkt. Lachen, gieren, brullen in de uitzending.

Ik kon er niet echt om lachen. Ik hou niet zo van goedkope retoriek. Natuurlijk, Brands is niet van suiker maar dit is wel erg flauw en je kunt je er ook niet tegen verdedigen. Humor mag, graag zelfs maar het moet niet de bedoeling zijn om pijn te doen.

De term billenknijpen is overigens wel toepasselijk. De laatste twee competitiewedstrijden waren niet bepaald ontspannen om naar de kijken. Twee keer werd met de grootst mogelijke moeite een achterstand opgebogen. Gelukkig las ik ergens in een blad dat als je regelmatig je billen spant, je een strak achterwerk krijgt.

Laatst bijgewerkt : 29 okt 2012 - 8:39