Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Bus

Blog van Harrie: Bus

9 nov 2012 - Door: Harrie Timmermans

De grens voor het organiseren van buitenlandse busreizen ligt voor de supportersvereniging van oudsher op circa 1000 kilometer. Dat heeft een praktische achtergrond. Denk daarbij onder andere aan het comfort van de reiziger.

Tot voor een paar jaar terug was die grens niet zo'n issue. PSV speelde voor de winter in de Champions League en na de winter vaak nog in de Europa League. Dan waren de clubs uit exotische bestemmingen er al uit en bleven de bestemmingen vaak binnen de 1000 kilometer grens.

De laatste paar seizoenen heeft PSV elke uithoek van Europa bezocht. Dat krijg je ervan als je 4 jaar lang op rij geen kampioen wordt. Ook dit seizoen was het raak met reizen naar Montenegro, Oekraine en deze week Zweden. Toch hebben we besloten naar Stockholm een reis te organiseren. We kregen verschillende aanvragen binnen en we beschouwen het als onze taak om dan te zorgen voor goede dienstverlening voor onze supporters.

Op het moment dat ik dit schrijf is onze bus nog onderweg uit Zweden. Meer dan twintig uur enkele reis. Twee nachten in een onmogelijke slaaphouding. PSV mag trots zijn op zulke supporters. Ik had ze graag een veel betere wedstrijd van PSV gegund.

Laatst bijgewerkt : 9 nov 2012 - 7:47