Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Social Sofa

Blog van Harrie: Social Sofa

14 nov 2012 - Door: Harrie Timmermans

Woensdagmiddag was ik samen met Etienne van Herp op de Herdgang aanwezig bij de onthulling van de social sofa van PSV. Dit project, waarbij kinderen in de zomervakantie hard gewerkt hebben aan het realiseren van een moza´ekbank, heeft de supportersvereniging financieel ondersteund vanuit de gedachte "wie de jeugd heeft, heeft de toekomst".

Toen ik naar de Herdgang reed, bedacht ik me dat het alweer een hele poos geleden was dat ik daar was geweest. Vroeger ging ik met mijn kinderen wel eens naar een training kijken, maar met het regime van besloten trainingen valt dat niet meer mee.

Het was een drukte van belang met allemaal enthousiaste kinderen die PSV een warm hart toedragen. Gekleed in de clubkleuren straalden ze trots uit dat ze hebben kunnen bijdragen aan het fraaier maken van het trainingscomplex van PSV.

Het zou helemaal pure klantenbinding zijn geweest als ze op woensdagmiddag een training van hun idolen hadden kunnen bijwonen. Het is niet voor niets dat we de directie van PSV hebben voorgesteld om 10 woensdagmiddagen per seizoen een open training in het stadion te houden. Kleine moeite voor PSV, groot plezier voor de kinderen, de nieuwe aanwas waar PSV het in de toekomst van moet hebben.

Laatst bijgewerkt : 14 nov 2012 - 21:23