Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Verkoopinformatie Rijnsburgse Boys - PSV

Verkoopinformatie Rijnsburgse Boys - PSV

23 nov 2012

Rijnsburgse Boys – PSV (18-12-2012)

Competitie:
KNVB Beker

Datum en aanvang:
Dinsdag 18 december 2012, 20.45 uur

Verkoop:
De verkoop start zaterdag 24 november om 09.00 uur en eindigt maandag 17 december om 12.00 uur.

Verkoopvoorwaarden:
Voor deze wedstrijd zijn alle kaarten beschikbaar voor eigen vervoer. Er wordt door de Supportersvereniging PSV geen busreis georganiseerd. Per PSV Club Card kun je vier toegangskaarten kopen. Je hoeft voor deze wedstrijd niet in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart.

Online bestellen:
De verkoop vindt plaats via www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de PSV Club Card bij de hand te hebben. Het is daarnaast mogelijk om kaarten voor andere PSV Club Cardhouders te boeken indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV Club Card. Bij boeking dient ook het mobiel telefoonnummer te worden geregistreerd, als dit nog niet gedaan is. Bij een groepsboeking geldt dit ook voor de andere personen. Indien zij dus nog niet zelf het mobiele telefoonnummer hebben geregistreerd, dient dit alsnog bij het boeken te gebeuren.

Prijzen:
Staanplaatsen € 12,00
Zitplaatsen € 17,00

Opmerkingen eigen vervoer:
Indien je een staanplaats wilt boeken, selecteer bij het boeken de vervoerswijze “auto." Indien je een zitplaats wilt boeken, selecteer bij het boeken de vervoerswijze “trein". Dan wordt automatisch de juiste prijs berekend.
Het omwisselbiljet dient op de wedstrijddag te worden omgewisseld bij Rijnsburgse Boys. Dit kan bij de ingang van het sportpark. Bij het omwisselen dient men het omwisselbiljet in te leveren de bij de aankoop gebruikte Club Card te tonen.

Let op:
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.
De enige uitzondering geldt voor wedstrijdorganisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Laatst bijgewerkt : 23 nov 2012 - 15:14