Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Philip

Blog van Harrie: Philip

7 jan 2013 - Door: Harrie Timmermans

"Oh Fritsie Philip, Lucie Nili, Romariiiiiii". Ok, beetje flauw maar het is toch wel heel oenig om de naam van een van de grootste iconen van onze club fout te spellen. Heel snel werd naar buiten gebracht dat PSV de naam juist had aangeleverd maar dat PostNL een fout had gemaakt. Maar er is toch ook zoiets als eindcontrole bij levering?

Maar goed, ik ben in ieder geval in het bezit van een uniek collectors-item. Op zeker een item wat ooit een plekje krijgt in het museum van onze club. Want dat museum gaat er nu eindelijk echt van komen. Met steun van de supportersvereniging omdat wij het belangrijk vinden dat de geschiedenis van onze club een keer fatsoenlijk wordt vastgelegd.

Op de nieuwjaarsreceptie werd ook het jubileumshirt "onthuld". Niet voor iedereeen een verrassing omdat al weken een gelekte foto circuleerde. De 1000 genodigden klapten de handen stuk toen Mark van Bommel in het nieuwe tenue op het podium kwam.

Klappen voor een shirt, het heeft iets raars. Ik klap veel liever op het stadhuisplein. Onze aanvoerder voelde dat perfect aan. Hij gaf aan zijn stinkende best te doen om daarvoor te zorgen. Wij boffen met zo'n aanvoerder.

Laatst bijgewerkt : 7 jan 2013 - 10:03