Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Winkel

Blog van Harrie: Winkel

10 jan 2013 - Door: Harrie Timmermans

Als klein manneke was ik aan het begin van elk seizoen een vaste klant van de winkel van de supportersvereniging. Dat was nog de tijd van de oude hoofdtribune met die bijzondere rood-witte, golvende constructie. Als je voor de tribune stond, zat de winkel aan de linkerkant.

Ik kocht dan voor de prijs van 6 Gulden de nieuwe set van spelerskaarten. Als ik die in mijn bezit had, fietste ik de week er op naar de Welschapsedijk om na de training -die was natuurlijk gewoon nog "open", van malle fratsen om besloten te trainen had toen nog niemand gehoord- alle handtekeningen van de spelers op die kaarten te scoren.

Jarenlang had de Supver het alleenrecht op de verkoop van PSV-merchandise. Toen PSV in de Eurobuilding begon met de verkoop van spullen, werd dat gedoogd. De Supver was immers de beroerdste niet. Maar van lieverlee groeide de merchandise van PSV uit tot een hoofdactiviteit en kwam de fanshop uiteindelijk zelfs om de hoek van de Supver te liggen.

Met pijn in het hart hebben we moeten concluderen dat we het in concurrentiekracht hebben moeten afleggen. Vanuit een economisch opzicht sta ik dan ook achter het besluit om de winkel te sluiten. De angst dat dit leidt tot een verlies van onze onafhankelijk positie deel ik niet. Dat zijn we en dat blijven we. Positief als het kan maar zeker kritisch als het moet. Ondertussen werken we hard aan plannen om de winkelruimte om te bouwen naar een trefpunt waar alle supporters terecht kunnen met problemen en voor vragen. Want daar gaat het uiteindelijk om: dat we er zijn voor de supporters.

Laatst bijgewerkt : 10 jan 2013 - 12:49