Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Steun Tim onderweg naar Alpe d'Huzes!!

Steun Tim onderweg naar Alpe d'Huzes!!

Doe een bijdrage!

10 jan 2013 - Door: DvGDe meeste PSV Fans kennen PSV Supporter Tim wel. Hij heeft al een paar keer in ons blad "De PSV Supporter" gestaan in zijn strijd tegen die vreselijke ziekte. Tim is genezen en hij wil zich nu inzetten om ook andere lotgenoten te helpen de strijd tegen kanker te overwinnen. Hij wil daarom mee doen aan Alpe d'Huzes en heeft daarbij jullie steun nodig! De Supportersvereniging PSV heeft een speciaal bankrekeningnummer geopend (informatie hierover aan het einde van dit bericht) waar iedere PSV fan een bijdrage op kan storten. Wij zullen in ieder geval 10 keer het bedrag van €19,13 storten. Wij hopen dat er nog velen volgen. Eendracht maakt macht!

Voor iedereen die Tim nog niet kent, hieronder stelt hij zich nog een keer voor:

Hallo, ik ben Tim van Zalk. Een aantal van jullie zullen mij wellicht al kennen, aangezien ik al een paar keer in “De PSV Supporter" heb gestaan. Maar voor de supporters die mij nog niet kennen zal ik me nog even voorstellen:
Ik ben dus Tim van Zalk en ben al sinds mijn geboorte lid van de Supportersvereniging van PSV.

Toen ik 3 jaar oud was werd bij mij kanker (High Risk Leukemie) geconstateerd. Het begin van een lange en zware periode voor zowel mijzelf als mijn ouders, broertje, familie en vrienden. Gedurende de ruim 2 jaar die ik in het ziekenhuis heb doorgebracht hebben alle berichten, kaarten en kadootjes die ik van mijn mede PSV supporters heb ontvangen mij veel blije momenten bezorgd.

Inmiddels ben ik 7 jaar oud en al weer 1,5 jaar schoon. Jullie steun heeft mij door een aantal moeilijke momenten geholpen.

Nu ik zelf schoon ben wil ik mijn lotgenootjes ook steunen en daarom ga ik op 5 juni 2013 deelnemen aan Alpe d’Huzes. Samen met mijn ouders, familie en vrienden vorm ik team “Kanjers van Giraf". Giraf is de afdeling in het Wilhelmina Kinderziekenhuis waar ik al die tijd heb doorgebracht en de Kanjers zijn mijn lotgenootjes die op deze afdeling nog elke dag strijden tegen deze vreselijke ziekte!

Mijn doel is om 1 keer de berg op te gaan om er zo aan bij te dragen dat er meer onderzoek gedaan kan worden naar behandelmethoden zodat alle kanjers een eerlijkere kans krijgen om hun strijd te winnen. Deze kanjers verdienen het namelijk allemaal om te genieten van het kind zijn in plaats van de hele dag te moeten vechten.
Willen jullie mij actie steunen?


Speciaal hiervoor heeft de Supportersvereniging een rekeningnummer geopend waarop jullie een donatie kunnen doen. Als we in totaal meer dan €1.000,- bij elkaar kunnen krijgen dan kan Tim namens alle PSV supporters een mooi PSV/Supportersvereniging logo op het shirt van ons team krijgen. Het rekeningnummer dat de Supportersvereniging hiervoor geopend heeft is 68.29.52.524 (ING Bank) t.n.v. Supportersvereniging PSV te Eindhoven onder vermelding van Bijdrage Tim Alpe ‘d Huzes.

Laatst bijgewerkt : 14 jan 2013 - 8:23