Supportersvereniging PSV
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Feyenoord-uit
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Blog van Harrie: Feyenoord-uit

7 feb 2013 - Door: Harrie Timmermans

Als manneke van 13 bezocht ik voor het eerst een wedstrijd in de Kuip in Rotterdam: zondag 10 maart 1985. De dag ervoor vroeg buurman Henk of ik zin had om met hem mee te gaan naar PSV. Dat had ik wel!

Rond het middaguur reden we naar Rotterdam en parkeerden ergens in Rotterdam-Zuid. We liepen op ons gemak naar het Stadionplein en kochten een kaartje aan de kassa. We hadden prima plaatsen op de tweede ring, precies boven Vak S.

Door doelpunten van Hallvar Thorensen en Ton Lokhoff kwam PSV op een 0-2 voorsprong. Ik had wel in de gaten dat ik niet al te bijdehand moest zijn op de tribune, maar ik kon een paar juichkreten niet onderdrukken. Geen probleem. In de tweede helft kwam Feyenoord terug tot 2-2 en voelde ik de Kuip trillen.

Eigen vervoer, het kon toen nog. En het lijkt weer te kunnen. Voor de uitwedstrijd tegen Feyenoord hebben we namelijk 400 kaarten voor een auto-combi kunnen bedingen. Een kwestie van blijven aandringen maar ook een goed verhaal hebben. Dat onze supporters het in hun gestelde vertrouwen niet zullen beschamen.

Laatst bijgewerkt : 7 feb 2013 - 8:48