Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Sfeeractie PSV - FC Utrecht

Sfeeractie PSV - FC Utrecht

Sfeeractie met vlaggen bij PSV - FC Utrecht

14 feb 2013

Voorafgaand aan de wedstrijd PSV - FC Utrecht zal er een speciale sfeeractie plaatsvinden. Alle supporters worden opgeroepen om zaterdag een vlag mee te nemen.

PSV, Supportersvereniging PSV en Lighttown Madness roepen alle fans op om aanstaande zaterdag een vlag mee te nemen naar de wedstrijd PSV-FC Utrecht. Met duizenden vlaggen op de tribunes wordt PSV een extra steun in de rug gegeven. De wedstrijdaanbieding bij de wedstrijd PSV - FC Utrecht ondersteunt de sfeeractie. De PSV Megavlag is op de wedstrijddag verkrijgbaar voor € 9,99.

PSV Megavlag voor slechts € 9,99
Heb jij nog geen PSV-vlag? Profiteer dan van de wedstrijdaanbieding rondom de wedstrijd. De PSV Megavlag, met afmeting 250x 150cm, is speciaal voor deze wedstrijd geen € 19,99, maar slechts € 9,99. De vlaggen worden natuurlijk verkocht inclusief PVC-buis. De wedstrijdaanbieding is verkrijgbaar bij de buitenkraam van de PSV FANstore tussen ingang 16 en 17, op de Coen Dillen Promenade op de Zuidtribune van het Philips Stadion en in de PSV FANstore.

Let op! Indien je zelf een vlag meeneemt mag de vlaggenstok een PVC-buis zijn van maximaal 2 meter.

Ben jij niet bij de wedstrijd aanwezig maar wil je in het bezit komen van de PSV Megavlag? De wedstrijdaanbieding is ook online te bestellen. Ga direct naar www.psvfanstore.nl/wedstrijdaanbieding en profiteer van de hoge korting.

Laatst bijgewerkt : 14 feb 2013 - 10:04