Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Wegereef

Blog van Harrie: Wegereef

17 mrt 2013 - Door: Harrie Timmermans

Een tijdje terug vond onze directie het nodig om een brief te sturen naar de KNVB waarin ze hun beklag deden over het niveau van de arbitrage. Ik vond dat niet verstandig. Als je kritiek hebt, dan uit je die eerst intern en laat je een boze brief niet meteen vergezeld gaan van een statement op de website.

Bovendien is het zo dat als je het vingertje heft, je eigen gedrag ook onder een vergrootglas komt. En we hebben gezien waar dat toe leidt. Elk akkefietje wordt dan ernorm opgeblazen. Laten we het er op houden dat PSV dit seizoen veel geleerd heeft hoe het communicatief niet moet.

Het niveau van de scheidsrechter afgelopen zaterdag was meer dan prima. Jan Wegereef floot in de geest van de regels en voelde de wedstrijd goed aan. Een wedstrijd overigens die niet goed was, maar dat is in deze fase van de competitie helemaal niet erg.

Hoogtepunt was het onderonsje tussen Wegereef en onze aanvoerder aan het einde van de wedstrijd. Sneijder had zijn achtste overtreding nodig om Van Bommel af te stoppen. Wegereef was het zat en greep naar zijn borstzak om geel te trekken. Van Bommel maakte een gebaar en matste Sneijder. Ik vraag me af of Sneijder dat omgekeerd ook gedaan had.

Laatst bijgewerkt : 17 mrt 2013 - 14:27