Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Genadig

Blog van Harrie: Genadig

20 mrt 2013 - Door: Harrie Timmermans

Afgelopen zaterdag deed Mark van Bommel een goed woordje voor Rodney Sneijder bij de scheidsrechter. Het bespaarde Sneijder een gele kaart. Ik vond dat klasse van onze aanvoerder.

Ik vroeg me hardop af of Sneijder omgekeerd hetzelfde zou hebben gedaan. Daar zat een ondertoon in dat ik er niet echt op rekende. Inmiddels weet ik beter. Rodney Sneijder heeft een ontlastende verklaring afgelegd bij de KNVB over Dries Mertens. Mijn scepsis was onterecht. Excuses daarvoor. Mede dankzij Sneijder komt Mertens er met twee wedstrijden nog genadig vanaf.

Excuses passen ook Dries Mertens. Ik kan geen enkele reden of maar een begin van een verklaring vinden voor zijn actie. En als het nou de eerste speler was dit seizoen. Om moedeloos van te worden. Alsof het zo ook al niet moeilijk genoeg is.

In het ED laat Tiny Sanders weten het ook niet te snappen. Daarom laat hij "ervaringsdeskundigen meekijken met de groep". Wat dat precies inhoudt weet ik nog niet. Maar het lijkt er sterk op dat hij het advies van Harry van Raaij van een een paar maanden terug serieus heeft genomen.

Laatst bijgewerkt : 20 mrt 2013 - 8:04