Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Pyjama

Blog van Harrie: Pyjama

23 mrt 2013 - Door: Harrie Timmermans

Het was me het weekje wel. Onze club stond in het brandpunt van de belangstelling. Ook wel logisch. Aan de ene kant omdat er best van alles aan de hand is. Maar ook omdat journalisten in een interlandweek om nieuws verlegen zitten.

Door diverse media is ook aan de supportersvereniging om een reactie gevraagd. Sommigen vinden het onverstandig dat ik heb gereageerd. "De club heeft rust nodig", luidt het verwijt aan mijn adres. Ik kijk daar anders tegenaan. PSV is een voetbalclub. Emotie speelt een grote rol. De club is van iedereen een iedereen mag een mening hebben.

Hectiek hoort er dus gewoon bij. Voor rust moet je in een bejaardenhuis zijn. Je moet natuurlijk wel verstandig reageren. Geen olie op het vuur maar olie op de golven. Een dosis humor en relativeringsvermogen kan geen kwaad.

Ook ik hoop met heel mijn hart dat PSV kampioen wordt, maar als dat niet gebeurt, gaat de zon nog steeds op en slaap ik nog steeds elke nacht in mijn PSV-pyjama. De week sloot overigens wel positief af. De Hergang gaat weer open! Beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald.

Laatst bijgewerkt : 23 mrt 2013 - 18:57