Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Seizoenkaarten Ruilwinkel

Seizoenkaarten Ruilwinkel

27 mrt 2013 - Door: AR

De seizoenkaarten in het Philips Stadion worden al vele jaren allemaal of bijna allemaal verkocht. Dat betekent dat er weinig mogelijkheden zijn voor supporters om individueel of als groep te verhuizen naar een andere plaats in het stadion. De Supportersvereniging PSV is met een aantal supporters op het idee gekomen om een soort marktplaats voor seizoenkaarthouders in te richten op de website van PSV Klankbord.

In de zogenoemde Seizoenkaarten Ruilwinkel kun je één of meerdere plaatsen aanbieden en tevens plaatsen opgeven waar je graag naartoe zou willen verhuizen. Als iemand een plaats aanbiedt die jij zoekt dan zal het systeem dit automatisch aangeven. Je kunt zelf ook reageren op andere advertenties. Om een advertentie te plaatsen en te reageren op andere advertenties dien je je eerst te registreren.

Als je met één of meerdere supporters uiteindelijk van plaats wilt gaan ruilen, kun je dit administratief in orde laten maken door PSV Kaartverkoop. Dit kan in de periode dat de Seizoen Club Card aanvragen voor een nieuw seizoen kunnen worden ingediend en worden verwerkt door PSV Kaartverkoop (periode april t/m juni). Op de website kun je hiervoor een ruilformulier downloaden. Dit ruilformulier (inclusief de Seizoen Club Card bevestiging die door PSV Kaartverkoop medio april wordt toegestuurd) dienen in één enveloppe te worden verzonden of te worden afgeleverd bij PSV Kaartverkoop.

Let op: PSV Klankbord biedt met de Ruilwinkel een platform waarop supporters met elkaar plaatsen kunnen ruilen. Je kunt hiermee dus niet je eigen plaats verlengen, een andere plaats aanvragen of een nieuwe seizoenkaart aanvragen. Hiervoor dien je je rechtstreeks te wenden tot PSV Kaartverkoop.

Klik hier http://www.psvklankbord.nl/nl/scc-ruilwinkel om naar de Ruilwinkel op de website van PSV Klankbord te gaan.

Laatst bijgewerkt : 27 mrt 2013 - 14:37