Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Steun

Blog van Harrie: Steun

28 mrt 2013 - Door: Harrie Timmermans

Het was nog net niet zo dat CNN zijn uitzending onderbrak met "Breaking news from Eindhoven, the Netherlands", maar de media dook gisterenavond al massaal op de gronddeal van PSV en de gemeente Eindhoven. En dat zal de komende dagen nog wel doorgaan want negatief nieuws scoort nou eenmaal beter dan positief nieuws.

Ik ben verbaasd over het grote aantal "kenners" wat meteen zijn mening klaar heeft en precies weet hoe het zit. Ik vind dat knap, maar niet heus. Het betreft hier een complex dossier en het Europese recht is ook ingewikkeld. Dus om zomaar wat te roepen en te speculeren over een uitkomst, daar waag ik me niet aan.

Ik merk trouwens dat ik er ook niet echt van ondersteboven ben. Mijn oma zei vroeger altijd: "De mens lijdt het meest door het lijden dat hij vreest maar wat nooit op komt dagen". Niet meteen moord en brand roepen dus. Hier zal echt nog verder over gesproken worden. En 48 miljoen mag dan ter discussie staan, grond wordt nooit 0 Euro waard. Zeker niet warme grond midden in het centrum.

Ondertussen verheug ik me op aanstaande zondag. Overheidssteun mag dan ongeoorloofd zijn. Dat geldt natuurlijk niet voor steun van de supporters. Massaal achter de ploeg in Kerkrade. Ik heb zo'n gevoel dat het wel eens een heel mooi Paasweekeinde kan worden.

Laatst bijgewerkt : 28 mrt 2013 - 10:13