Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Verkoopinformatie FC Twente - PSV

Verkoopinformatie FC Twente - PSV

5 apr 2013

FC Twente – PSV (12-05-2013)

Competitie:
Eredivisie

Datum en aanvang:
Zondag 12 mei 2013, 14.30 uur

Verkoop:
De verkoop start zaterdag 6 april en eindigt vrijdag 10 mei om 14.00 uur. De verkoop voor de busreis stopt eerder als de laatste bus is volgeboekt.

Verkoopvoorwaarden:
Voor deze wedstrijd zijn in totaal 1.000 kaarten beschikbaar. Vooralsnog komen er uitsluitend kaarten beschikbaar voor een buscombi. Afhankelijk van het verloop van de competitie en de stand op de ranglijst bestaat de mogelijkheid ook nog dat er voor PSV-supporters kaarten beschikbaar komen voor een autocombi. Of deze mogelijkheid er komt wordt mogelijk pas uiterlijk dinsdag 7 mei bekend.
Indien je verzekerd wilt zijn van een toegangskaart voor deze wedstrijd, dan adviseren we je nu al te boeken voor de busreis. Let op: het is na aankoop van een buscombi kaart niet mogelijk om deze nog te annuleren of om te zetten naar een autocombikaart.

Let op: voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen. Klik hier voor meer informatie over de PSV Uitkaart..

Online bestellen:
De verkoop vindt plaats via www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de eigen PSV Club Card bij de hand te hebben (de Club Card dient op eigen naam te staan). Het is daarnaast mogelijk om kaarten voor andere PSV Club Cardhouders te boeken indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV Club Card. Bij boeking dient ook het mobiel telefoonnummer te worden geregistreerd, als dit nog niet gedaan is. Bij een groepsboeking geldt dit ook voor de andere personen. Indien zij dus nog niet zelf het mobiele telefoonnummer hebben geregistreerd, dient dit alsnog bij het boeken te gebeuren.

Prijzen:
Buscombi PSV Supporters Club Cardhouders € 28,60
Buscombi PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 38,60

Opmerkingen buscombi:
De bussen vertrekken om 11.00 uur van het parkeerterrein P2 aan de oostzijde van het Philips Stadion.

Er zijn alternatieve opstappunten in opstappunten in Oss (Parkeerterrein Mc Donalds, afslag 52 van de A59), Arnhem (Parkeerterrein “de Waterberg", afslag 26 van de A50), en Holten (Parkeerplaats “Bolder" tussen afslag 26 en 27 van de A1). Indien je hiervan gebruik wilt maken, dan kun je dit bij het boeken vermelden.

Ook vertrekt er vanuit Woerden de Randstadbus. Om de Randstadbus te boeken selecteer je op www.psvuitwedstrijd.nl de wedstrijd ‘FC Twente – PSV Randstadbus’. De Randstadbus vertrekt om 11.00 uur vanuit Woerden.

Voor meer informatie over de busreis en opstappunten kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via (040) 257 47 82.

Rolstoelkaarten:
Er zijn voor deze wedstrijd een beperkt aantal rolstoelkaarten beschikbaar. Indien supporters hiervan gebruik wensen te maken, dan kan men contact opnemen met PSV kaartverkoop, via (040) 2 505 505 of kaartverkoop@psv.nl

Voor meer informatie over de busreis en opstappunten kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via (040) 257 47 82.

Let op:
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.
De enige uitzondering geldt voor wedstrijdorganisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.


Laatst bijgewerkt : 5 apr 2013 - 9:01