Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Verkoopinformatie AZ - PSV

Verkoopinformatie AZ - PSV

12 apr 2013

AZ – PSV (20-04-2013)

Competitie:
Eredivisie

Datum en aanvang:
Zaterdag 20 april 2013, 20.45 uur

Verkoop:
De verkoop start zaterdag 13 april om 09.00 uur en eindigt vrijdag 19 april om 14.00 uur. De verkoop voor de busreis stopt eerder als de laatste bus is volgeboekt.

Verkoopvoorwaarden:
Voor deze wedstrijd zijn zowel kaarten verkrijgbaar voor een autocombi als een buscombi. Er zijn in totaal 750 staanplaatsen beschikbaar.

Let op: voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen. Klik hier voor meer informatie over de PSV Uitkaart..

Online bestellen:
De verkoop vindt plaats via www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de eigen PSV Club Card bij de hand te hebben (de Club Card dient op eigen naam te staan). Het is daarnaast mogelijk om kaarten voor andere PSV Club Cardhouders te boeken indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV Club Card. Bij boeking dient ook het mobiel telefoonnummer te worden geregistreerd, als dit nog niet gedaan is. Bij een groepsboeking geldt dit ook voor de andere personen. Indien zij dus nog niet zelf het mobiele telefoonnummer hebben geregistreerd, dient dit alsnog bij het boeken te gebeuren.

Prijzen:
Autocombi € 24,00
Buscombi PSV Supporters Club Cardhouders € 25,00
Buscombi PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 35,00

Opmerkingen autocombi:
Het omwisselbiljet dient op de wedstrijddag te worden omgewisseld. Het omwisselen vindt plaats tussen 18.30 uur en 19.00 uur op 2 locaties (tankstation Ruwiel tussen afrit 4 en 5 aan de A2 of tankstation de Hackelaar bij afrit 4 aan de A1). Supporters kunnen zelf kiezen van welke locatie men gebruik maakt. Men ontvangt een verplichte route naar een afgeschermd deel bij het stadion waar men de auto kan parkeren. Men dient zich hier aan te houden (afwijking van de route kan resulteren in een stadionverbod!)

Een andere omwissellocatie gelegen tussen Amsterdam en Alkmaar was op last van de gemeente Alkmaar ondanks herhaaldelijk aandringen helaas niet toegestaan.

Opmerkingen buscombi:
De bussen vertrekken om 17.15 uur van het parkeerterrein P2 aan de oostzijde van het Philips Stadion.

Er zijn alternatieve opstappunten in Hedel (Parkeerterrein “de Lucht", tussen afslag 17 en 18 van de A2) en Vianen (Parkeerterrein restaurant van der Valk, afslag 11 van de A2). Indien je hiervan gebruik wilt maken, dan kun je dit bij het boeken vermelden.

Er rijdt voor deze wedstrijd geen Randstadbus.

Voor meer informatie over de busreis en opstappunten kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via (040) 257 47 82.

Rolstoelkaarten:
Er zijn voor deze wedstrijd een beperkt aantal rolstoelkaarten beschikbaar. Indien supporters hiervan gebruik wensen te maken, dan kan men contact opnemen met PSV kaartverkoop, via (040) 2 505 505 of kaartverkoop@psv.nl

Voor meer informatie over de busreis en opstappunten kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via (040) 257 47 82.

Let op:
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.
De enige uitzondering geldt voor wedstrijdorganisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Laatst bijgewerkt : 12 apr 2013 - 12:12