Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Waardig

Blog van Harrie: Waardig

17 apr 2013 - Door: Harrie Timmermans

Enkele dagen na de nederlaag tegen Ajax dreunt de klap nog flink na. Een soort van dof gevoel. Dat wordt nog eens aangewakkerd door al die mensen die het juist nu leuk vinden om in te wrijven dat het beroerd gaat met onze club.

Wat zijn we er met z'n allen onderdoor gehaald afgelopen maandag door collega's, vrienden en bekenden met een voorliefde voor onze concurrent. En helaas zijn er dat heel wat, ook in onze regio.

Los van de hoon van anderen, zit er natuurlijk ook een hele hoop opgekropte boosheid en frustratie in ons zelf. Die komt nu naar buiten. De geest is uit de fles. Dat is goed. Die negatieve energie moet niet blijven zitten. Maar laten we het wel waardig doen. Geen toestanden zoals in Amsterdam maar verstandig met elkaar het gesprek aangaan over de noodzakelijke veranderingen.

En liefst nog even wachten met die discussie tot na het seizoen. PSV heeft nog genoeg om voor te vechten. Kwalificatie CL levert voor het volgende seizoen immers een veel betere sportieve en financiele basis op dan EL.

Laatst bijgewerkt : 17 apr 2013 - 8:37