Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Armoede

Blog van Harrie: Armoede

5 mei 2013 - Door: Harrie Timmermans

Ajax heeft zondag de trekker overgehaald en is landskampioen geworden. Een zuivere hattrick die doet denken aan de tijd dat wij een abonnement op de titel leken te hebben. Nog niet zo heel lang geleden. Een felicitatie waard.

Het zou flauw zijn om Ajax de kampioen van de armoede te noemen. Als je aan het einde van de rit de meeste punten haalt, ben je terecht kampioen. Maar toch blijft het gevoel hangen dat Ajax de titel door PSV in de schoot geworpen heeft gekregen.

En dan heb ik het niet eens over die 8 nederlagen. Daar is al genoeg over gepraat en geschreven. Maar wat te denken van 3 cruciale gelijke spelen. Wedstrijden die op zeker in de knip leken en die in de laatste seconden werden weggegeven.

Nijmegen, Arnhem en Kerkrade. Plekken waar misschien wel de duurste punten van het seizoen gemorst zijn. Zonde. Eeuwig zonde om in de termen van een 100-jarige te blijven. En dan is de tweede plek het hoogst haalbare. Een plek die van een beetje glans voorzien wordt als donderdag in Rotterdam de beker gepakt wordt.

Laatst bijgewerkt : 5 mei 2013 - 21:18