Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Forum

Blog van Harrie: Forum

16 mei 2013 - Door: Harrie Timmermans

Het seizoen zit er op. Mijn eerste jaar als voorzitter van de supportersvereniging. Een jaar wat ik ook benut heb om veel mensen te leren kennen. Ik heb de afgelopen tijd vaak de vraag gekregen: "Vind je het nog wel een beetje leuk?" Ik kan de vragenstellers gerust stellen. Ik vind het een eer dat ik op mijn manier een steentje mag bijdragen aan de club waar we met z'n allen van houden.

Dat wil niet zeggen dat we niet af en toe kritisch moeten zijn. In een gezonde relatie kun je mekaar aanspreken en ben je niet blind voor de dingen die fout gaan. Kritiek is dan juist bedoeld om mekaar te versterken en niet om mekaar af te breken. En als we dan kritisch terug blikken dan moeten we helaas constateren dat het een mislukt seizoen is geworden.

Waar het gaat om de kwaliteit van de selectie, het imago van de club en de band met de supporters, heeft PSV krassen en deuken opgelopen. In onze overleggen met de directie hebben we dat ook aangekaart. We hebben de directie opgeroepen om niet de kop in het zand te steken. Maar om de fouten te erkennen en de hele club onder de loep te nemen.

Het is goed om te horen dat er geluisterd is naar ons signaal. De oprichting van een forum waarin gesproken wordt over de gewenste cultuur van de club is een goede zaak. Ik ga daar graag in zitten. En ik roep iedereen op om niet alleen maar langs de kant te gaan staan mopperen maar ook eigen inbreng te leveren. PSV is namelijk van ons allemaal. Dat kan via forum@psv.nl maar je kunt het ook naar mij sturen dan neem ik het mee.

Laatst bijgewerkt : 16 mei 2013 - 12:28