Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Van Breukelen

Blog van Harrie: Van Breukelen

26 mei 2013 - Door: Harrie Timmermans

Zaterdag was het 25 jaar geleden dat PSV de Europacup won in Stuttgart. Het grootste succes uit de geschiedenis van onze club. Een unieke prestatie als je bedenkt dat Eindhoven de kleinste stad ooit is waar de cup met de grote oren in de prijzenkast staat.

Een kwart eeuw! Dat klinkt erg lang. Terwijl het voelt als de dag van gisteren. De uittocht van bussen, de verbroedering met de supporters van Benfica in de stad en natuurlijk de onvergetelijke redding van Hans van Breukelen die uiteindelijk de cup opleverde.

Het is goed om te zien dat Van Breukelen nu nog verbonden is aan onze club als lid van de raad van commissarissen. De enige echte voetbalman in de RvC. Dat moet gekoesterd worden . Per slot van rekening is PSV een voetbalclub ook al lijkt het soms meer te gaan over geld en structuren.

Dat een andere oud-PSV'er de winnende goal maakte in de finale tussen Bayern en Dortmund maakte gaf best een trots gevoel. De eer komt toe aan FC Groningen dat ze Arjen Robben hebben laten debuteren maar PSV was de springplank naar de absolute top. Nooit gedacht dat ik blij zou kunnen zijn voor Bayern.

Laatst bijgewerkt : 26 mei 2013 - 19:03