Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > PSV presenteert jubileum thuistenue 100 jaar

PSV presenteert jubileum thuistenue 100 jaar

3 jun 2013 - Door: Chris

Het PSV jubileum thuistenue voor seizoen 13-14 wordt volgende week gepresenteerd door PSV en Nike. Supporters die het shirt als één van de eerste willen bemachtigen kunnen deze vanaf volgende week reserveren tijdens de voorinschrijving. Houdt de PSV media in de gaten voor alle info. Voor exclusieve previews volg je de Social Media-kanalen van PSV!

Gratis verzending en 50% korting op bedrukking
Volgende week verschijnen de eerste beelden van het nieuwe thuistenue en start de voorinschrijving voor de PSV Centennial Collection. Houdt de PSV media in de gaten voor alle informatie over de voorinschrijving. Tijdens de voorinschrijving profiteer je van gratis verzending en ontvang je 50% korting op shirtbedrukking. Reserveren via www.psvfanstore.nl en bij de PSV FANstore in het Philips stadion. De winkel is te vinden bij ingang 17 van het stadion. Het PSV thuisshirt is tot en met 14 juli exclusief verkrijgbaar bij PSV FANstore.

Exclusieve previews
Het nieuwe thuistenue, dat is ontworpen in het kader van 100 jaar PSV, bevat diverse historische details. Ook in de campagne van de Centennial Collection staat de PSV-historie centraal. Onder andere is een commercial opgenomen met drie PSV Legends in de hoofdrol. Ben je nieuwsgierig naar de PSV Centennial Collection of de bijzondere commercial? Volg @PSV via Twitter of word vriend van facebook.com/lPSV en zie exclusieve previews.

Let op! Alleen tijdens de voorinschrijving profiteer je van gratis verzending en 50% korting op bedrukking.

Laatst bijgewerkt : 3 jun 2013 - 9:22