Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Shirt

Blog van Harrie: Shirt

9 jun 2013 - Door: Harrie Timmermans

Vorige week werd het nieuwe jubileumshirt met een hoop bombarie gepresenteerd. In tegenstelling tot het blauwe shirt, was deze keer het ontwerp niet voortijdig uitgelekt. Dat maakte de reacties er niet minder heftig om.

Al snel vormden zich twee kampen. De tegenstanders vonden het lelijk en een aantasting van de traditie om in rood-wit gestreepte shirts te spelen. De voorstanders gaven aan dat PSV zijn grootste successen juist heeft bereikt in effen shirts.

Over smaak valt natuurlijk niet te twisten. En smaak is ook onderhevig aan tijd. Toen Oranje in 1988 op het EK verscheen in dat rare visgraat motief deed het pijn in de ogen. Nu is het een gewild verzamelobject omdat het gekoppeld is aan de enige hoofdprijs die het Nederlands Elftal won.

Bij mij leidt het nieuwe shirt niet tot grote opwinding. Ik heb het simpelweg voor kennisgeving aangenomen. Ik ben meer geÔnteresseerd in de spelers die het volgend seizoen gaan aantrekken. In de hoop dat zij PSV waardig vertegenwoordigen en ons als supporters weer trots maken.

Laatst bijgewerkt : 9 jun 2013 - 11:19