Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Afscheidswedstrijd Mark van Bommel 19 juli

Afscheidswedstrijd Mark van Bommel 19 juli

14 jun 2013 - Door: Chris

Op vrijdag 19 juli om 20.00 uur sluit Mark van Bommel zijn indrukwekkende carrière af met een afscheidswedstrijd in het Philips Stadion. Die avond neemt vriendenteam 'Team Bommel' het op tegen de PSV-selectie, die onder leiding staat van Phillip Cocu. 'Team Bommel', met klinkende namen, staat onder leiding van voormalig bondscoach Bert van Marwijk.

'Team Bommel'
Mark heeft persoonlijk een aantal voormalig ploeggenoten benaderd met wie hij samenspeelde bij PSV, FC Barcelona, FC Bayern München, AC Milan en het Nederlands elftal. Van Bommel startte zijn carrière bij Fortuna Sittard. In totaal won hij met deze ploegen maar liefst 22 prijzen: één keer de UEFA Champions League, negen landskampioenschappen, vijf keer de nationale beker en zeven keer de Super Cup. Daarnaast kwam hij 79 keer uit voor Oranje.

Mark van Bommel verwacht op korte termijn de komst van een groot aantal voetbalvrienden bekend te kunnen maken: "We zijn op dit moment nog druk in overleg met clubs om vrijgave van de spelers te regelen. Ik denk volgende week de komst van een groot aantal voormalig PSV'ers en internationals bekend te maken. Daarnaast heb ik toezegging van een aantal spelers van UEFA Champions League-winnaar FC Bayern München. Ook een aantal spelers uit mijn periodes bij FC Barcelona en AC Milan zijn uitgenodigd." PSV is verheugd gastheer te mogen zijn van de afscheidswedstrijd van Mark van Bommel. De spelersnamen worden de komende periode bekendgemaakt via PSV.nl.

Programma
Het voorprogramma van de afscheidswedstrijd begint om 16.00 uur op het buitenterrein rondom het Philips Stadion. Het buitenprogramma is vergelijkbaar met een reguliere PSV FANdag en staat in het teken van 100 jaar PSV en Mark van Bommel. Er zijn diverse voetbalactiviteiten voor jong en oud. De PSV-selectie maakt aan het begin van de avond, voorafgaand aan de wedstrijd, zijn opwachting op het podium. De toegang van het buitenprogramma is gratis en iedereen is van harte welkom.

Kaartverkoop
Voor de afscheidswedstrijd van Mark van Bommel start vandaag de kaartverkoop. Toegangskaarten zijn voor volwassenen verkrijgbaar van € 10,00 tot en met € 25,00. Kinderen tot en met twaalf jaar krijgen op alle kaarten € 5,00 korting, met uitzondering van de Family Corner waarvoor een vast tarief van € 5,00 geldt. Meer informatie over de kaartverkoop staat op www.psv.nl/kaartverkoop

Laatst bijgewerkt : 14 jun 2013 - 15:01