Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Goeie zin
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Blog van Harrie: Goeie zin

11 aug 2013 - Door: Harrie Timmermans

Van nature heb ik een opgeruimd karakter. Ik kijk liever naar de positieve kanten van zaken dan dat ik als een azijnzeiker op alle slakken zout leg. Vorig seizoen viel het niet altijd mee en heb ik wel eens, tegen beter weten in, de moed er proberen in te houden.

Maar dat hoort er nou eenmaal bij als je supporter bent: positief als het maar enigszins kan. Bij de start van dit seizoen kost het me geen enkele moeite om goeie zin te hebben. En ook om me heen zie ik veel lachende gezichten. De doorgevoerde veranderingen pakken goed uit.

Nou kun je natuurlijk zeggen dat de veranderingen bewijzen dat er in de vorige jaren echt foute beleidskeuzes zijn gemaakt door de verantwoordelijke leiding, maar ik geniet ook van het moment. Van een fris en jong team onder leiding van Phillip Cocu die zijn stempel stevig weet te drukken.

Tot slot een woord van dank aan Marcelo die de stap maakt naar Duitsland. Er is veel kritiek geweest op zijn kwaliteiten als verdediger. Terechte kritiek. Maar die is hem niet aan te rekenen. Wat er niet in zit, komt er ook niet uit. Hij heeft echter altijd zijn best gedaan en zich professioneel opgesteld.

Laatst bijgewerkt : 12 aug 2013 - 13:28