Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Busreis AC Milan - PSV / mogelijke inzet extra bus?

Busreis AC Milan - PSV / mogelijke inzet extra bus?

22 aug 2013

Op dit moment zijn er twee bussen voor de wedstrijd AC Milan - PSV volgeboekt. Ondertussen ontvangen wij vragen van fans of er nog een extra bus kan worden ingezet.

Wij zijn de mogelijkheden aan het bekijken om nog een derde bus in te zetten. Echter het inzetten van een derde bus brengt financiŽle risico's met zich mee. Boeken er slechts 10 personen dan zal deze bus toch moeten rijden en de volledige prijs voor de bus betaald moeten worden. Dat brengt een te grote verliespost op.

Op dit moment hebben zich bij ons 12 supporters gemeld met interesse voor de busreis. Dit aantal is echter onvoldoende om nog een volgende bus in te zetten.

Wij roepen supporters op om hun (zekere) interesse kenbaar te maken in de busreis naar Milaan. Afhankelijk van de respons beslissen wij vrijdag of er een extra bus zal worden ingezet. Wil je mee met de bus naar Milaan reageer dan naar: info@supver-psv.nl voor vrijdagmorgen 23 augustus 2013 09.00 uur. Personen waarvan wij reeds een e-mail ontvangen hebben hoeven niet opnieuw te reageren.

Lees hier alle informatie over de busreis naar Milaan...

Laatst bijgewerkt : 22 aug 2013 - 13:19