Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Energieverspilling

Blog van Harrie: Energieverspilling

12 sep 2013 - Door: Harrie Timmermans

Het vak van journalist is de afgelopen jaren flink veranderd. Had je vroeger nog de tijd en de rust om een stukje te schrijven omdat het toch pas de volgende dag in de krant kwam, tegenwoordig staat alles binnen een seconde online.

In vaktermen heet het "dat het medialandschap drastisch is veranderd". Maar of het daar interessanter van is geworden is de vraag. Tegenwoordig lijkt nieuws over clubs meer op een pagina van de economieredactie dan dat het echt over voetbal gaat.

Transferbalans, bankgarantie, gespreide betaling, investeringsmaatschappijen, ga zo maar door. Neem nou de berichtgeving over Labyad in Voetbal International. De journalist heeft het jaarverslag doorgespit van Sporting Lissabon en is er achter gekomen dat de vader van Labyad een vermogen heeft opgestreken.

Dat leidt weer tot heftige emoties richting Labyad. Hou me ten goede, zijn vertrek was verre van chic maar wat maakt het uit of een vader met de bonus ervan doorgaat of een zaakwaarnemer? En bovendien: hij speelt toch niet meer bij ons, dus is je daarover opwinden nutteloze energieverspilling.

Laatst bijgewerkt : 12 sep 2013 - 11:06