Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Informatie FC Den Bosch – Jong PSV (20-09-2013)

Informatie FC Den Bosch – Jong PSV (20-09-2013)

14 sep 2013

Competitie:
Jupiler League

Datum en aanvang:
Vrijdag 20 september 2013, 20.00 uur

Verkoop:
De verkoop voor deze wedstrijd is inmiddels gestart en eindigt donderdag 19 september om 14.00 uur.

Verkoopvoorwaarden:
Voor deze wedstrijd zijn 120 kaarten beschikbaar voor een autocombi.
Indien deze zijn uitverkocht, worden de resterende kaarten verkocht in combinatie met een busreis.
Let op: voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen. Klik hier voor meer informatie over de PSV Uitkaart.

Online bestellen:
De verkoop vindt plaats via www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de eigen PSV Club Card bij de hand te hebben (de Club Card dient op eigen naam te staan). Het is daarnaast mogelijk om kaarten voor andere PSV Club Cardhouders te boeken indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV Club Card.

Prijzen:
Kaarten auto combi € 11,80

Opmerkingen autocombi:
Het omwisselbiljet dient op de wedstrijddag te worden omgewisseld bij de ingang van het bezoekersvak van het stadion van FC Den Bosch. Men dient verplicht te parkeren op P3 bij het bezoekersvak. Bij het omwisselen dient men het omwisselbiljet in te leveren de bij de aankoop gebruikte Club Card te tonen.

Let op:
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.
De enige uitzondering geldt voor wedstrijdorganisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Laatst bijgewerkt : 14 sep 2013 - 13:39