Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Informatie FC Groningen - PSV (20-10-2013)

Informatie FC Groningen - PSV (20-10-2013)

1 okt 2013 - Door: Chris

Competitie:
Eredivisie

Datum en aanvang:
Zondag 20 oktober 2013, 14.30 uur

Verkoop:
De verkoop is inmiddels gestart en eindigt vrijdag 18 oktober om 14.00 uur. De verkoop voor de busreis stopt eerder als de laatste bus is volgeboekt.

Verkoopvoorwaarden:
Net zoals het bezoekersvak in het Philip Stadion, beschikt FC Groningen ook over een gesplitst bezoekersvak. Ook dit seizoen heeft FC Groningen weer aan PSV gevraagd om 1 helft van het bezoekersvak af te staan zodat FC Groningen het andere deel van het vak beschikbaar had voor verkoop aan eigen supporters. Als compensatie worden de kaarten dan gratis aan PSV verstrekt. Gezien het aantal meereizende PSV supporters in de afgelopen seizoenen naar deze uitwedstrijd, heeft PSV hierop, na overleg met de Supporters Vereniging PSV hiervoor toestemming gegeven.

Voor deze wedstrijd zijn zowel kaarten verkrijgbaar voor eigen vervoer en een buscombi. Er zijn in totaal 525 kaarten beschikbaar voor PSV supporters. De kaarten zijn gratis, alleen de toeslagen en eventueel busprijs dient te worden betaald.

Let op: voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen. Klik hier voor meer informatie over de PSV Uitkaart.

Online bestellen:
De verkoop vindt plaats via www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de eigen PSV Club Card bij de hand te hebben (de Club Card dient op eigen naam te staan). Het is daarnaast mogelijk om kaarten voor andere PSV Club Cardhouders te boeken indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV Club Card.

Prijzen:
Autocombi € 4,00
Buscombi PSV Supporters Club Cardhouders € 13,00
Buscombi PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 23,00

Opmerkingen eigen vervoer:
Het omwisselbiljet dient op de wedstrijddag te worden omgewisseld bij de ingang van het bezoekersvak. Supporters die met de auto reizen, kunnen gratis parkeren bij het bezoekersvak, volg hiervoor de borden P4. Legitimatie Club Card verplicht.

Opmerkingen buscombi:
De bussen vertrekken om 09.45 uur van het parkeerterrein P2 aan de oostzijde van het Philips Stadion. Legitimatie Club Card verplicht.

Er zijn alternatieve opstappunten in Oss (Ventweg tegenover Mc Donalds, afslag 52 van de A59), Arnhem (Parkeerterrein "de Waterberg", afslag 26 van de A50) en Spier (Parkeerterrein van de Valk hotel Spier, afslag 29 van de A28). Indien je hiervan gebruik wilt maken, dan kun je dit bij het boeken vermelden.

Er rijdt voor deze wedstrijd geen Randstadbus.

Voor meer informatie over de busreis en opstappunten kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via (040) 257 47 82.

Rolstoelkaarten:
Er zijn voor deze wedstrijd een beperkt aantal rolstoelkaarten beschikbaar. Indien supporters hiervan gebruik wensen te maken, dan kan men contact opnemen met PSV kaartverkoop, via (040) 2 505 505 of kaartverkoop@psv.nl.

Let op:
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.
De enige uitzondering geldt voor wedstrijdorganisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Laatst bijgewerkt : 1 okt 2013 - 8:24