Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Hiddink

Blog van Harrie: Hiddink

3 nov 2013 - Door: Harrie Timmermans

Zaterdag was hij weer even terug in het Philips Stadion, de man die zo onlosmakelijk verbonden is met twee gouden periodes in de roemruchte geschiedenis van onze club: Guus Hiddink.

Hij kreeg, samen met Willy van der Kuylen, Soren Lerby en Kees Rijvers de eerste exemplaren van het boek "PSV 100" overhandigd. Het gaf een goed gevoel om Guus te zien. Een combinatie van trots over het verleden en verlangen naar een toekomst waarin hij meer betrokken wordt.

Hiddink heeft de filosofie van het bewaken van de ondergrens. De basis moet op orde zijn om van daaruit te kunnen gaan bouwen. Die filosofie is actueel voor de fase waarin we nu zitten. De basis moet op orde komen. Zowel organisatorisch (zie de aanbevelingen van het Forum) als sportief waar onze trainer nog niet het recept heeft gevonden om met het materiaal wat hij ter beschikking heeft een stabiel elftal op de been te brengen.

Dat vraagt om wederzijds begrip. Begrip van het team dat de emoties onder de supporters hoog oplopen vanwege de schamele resultaten. Begrip van de supporters dat het team bezig is met een opbouwproject. Een goed gesprek onder het genot van het bij ons zo befaamde "bekske koffie" zou wellicht uitkomst bieden.

Laatst bijgewerkt : 3 nov 2013 - 21:27