Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Stof tot nadenken

Blog van Harrie: Stof tot nadenken

11 nov 2013 - Door: Harrie Timmermans

In de rust van de wedstrijd tegen NAC dacht ik: "Dit zou nog wel eens een mooie week kunnen worden". Eerst de winst tegen Dinamo waardoor er een grote stap werd gezet naar Europese overwintering. En dan nu het lonkende perspectief van drie punten in een lastige uitwedstrijd.

45 minuten later zag de wereld er heel anders uit. De vierde uitwedstrijd op rij ging verloren. Teletekstpagina 819 geeft een treurige aanblik. Maar ontkennen heeft geen zin. We zitten met onze club in zwaar weer.

Ook voor ons als fans zijn het zware tijden. Ik proef een constante innerlijke strijd tussen verstand en gevoel. Het verstand roept dat we geduld moeten hebben omdat het team bezig is met een opbouwtraject. Het gevoel schreeuwt echter dat incidenteel verliezen niet erg is maar dat deze situatie PSV-onwaardig is en structureel lijkt.

Genoeg stof tot nadenken voor iedereen. Ik verwacht dat de spelers bij zichzelf te rade gaan. Maar ik hoop ook dat ons scoutingapparaat achter de schermen zijn werk goed heeft gedaan om in de winterstop kwalitatieve impulsen te geven. Gelukkig staat en er weer wat centen op de bank na de dolle transferzomer.

Laatst bijgewerkt : 11 nov 2013 - 8:07