Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Droomscenario

Blog van Harrie: Droomscenario

15 nov 2013 - Door: Harrie Timmermans

Als manneke van een jaar of zes kwam ik voor het eerst in het Philips-stadion. Ik mocht mee met een vader van een vriendje van me die een kaart over had. Ik vergaapte me aan de voetballers in het rood-witte shirt en wist toen zeker: mijn droomscenario was om ooit in het eerste van PSV te komen.

Bij mijn club, Oirschot-Vooruit ging ik als een bezetene trainen maar het wilde maar niet lukken om in het hoogste jeugdelftal te komen. Maar geen nood, PSV organiseerde een heuse talententraining waarvoor iedereen zich kon inschrijven.

Samen met zo’n 400 andere jongetjes met hetzelfde droomscenario als ik, toog ik naar de Welschapsedijk waar ik onder de hoede kwam van eerste elftal-speler Rob Landsbergen. Volkomen terecht werd ik gewogen en te licht bevonden.

Nog jarenlang ben ik als recreatief voetballer te bewonderen geweest op de velden als beperkte rechtsback van het dertiende van Oirschot-Vooruit. Mijn droomscenario had ik al lang opgeborgen. Ik kan daarom maar moeilijk begrijpen dat er mensen zijn die zeggen dat het hun droomscenario is om bij PSV te vertrekken.

Laatst bijgewerkt : 15 nov 2013 - 9:08